Híreink - 2006

Búcsú Nánditól
A családdal, a barátokkal, az ismerősökkel együtt mély gyászban van a Phoenix Pharma Zrt. Elveszítettünk, mint szeretett kollegánkat, barátunkat. 2006. december 11.


KÖZÖS 10 ÉVÜNKET ÜNNEPELTÜK
Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy nagyon sokan elfogadták meghívásunkat a Magyar Vasúttörténeti Parkban, 2006. november 11-én rendezett születésnapi rendezvényünkre.


Egy sikeres életpálya – Magdika nyugdíjba ment
2006. szeptember 28-án ünnepélyes keretek között búcsúztatta a PHOENIX Pharma Zrt. Igazgatósága Dr. Imrei Tibornét, a győri telephely logisztikai vezetőjét, nyugdíjba vonulása alkalmából.


10 éves a PHOENIX Pharma Zrt.
Tíz évvel ezelőtt, 1996. októberében, éppen Siófokon a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán jelenthettük be PHOENIX Pharma Rt. megalakulását.


Nekrológ
Búcsúzunk kollegánktól, Balázsi Krisztiántól.


Dr. Küttel Dezső emléktábla avatása Kőszegen
2006. szeptember 8.


Véradás a PHOENIXNÉL
A PHOENIX Pharma Zrt-nél 2006. április 11-én került sor a rendszeres éves véradási akcióra.


IGAZGATÓVÁLTÁS A PHOENIXNÉL
Dr. Duha Gabriella és Dr. Küttel Sándor interjút adtak Horváth Rékának a Gyógyszerészi Hírlap munkatársának.


Gabika elköszönt
2006. február 1-én, magyar és német kollegák körében került sor Dr. Duha Gabriella, a PHOENIX Pharma Rt. igazgatóságának elnöke nyugdíjba vonulása alkalmából rendezett búcsúztató ünnepségre. A rendezvénynek az Andrássy úton található KOGART Ház adott otthont, melynek impozáns belső tere az alkalom méltó helyszínéül szolgált.


SZAKMAISÁG, PARTNERSÉG, FOLYAMATOSSÁG
Dr. Küttel Sándor levele
Pontosan két esztendővel ezelőtt vettem át dr. Südy György úrtól a PHOENIX Pharma Rt. kereskedelmi igazgatói tisztségét. Most irodát cserélek, és a tulajdonosunk, valamint elődeim bizalmából a kereskedelmi igazgatói poszton túlmenően, az igazgatóság elnöki funkcióját is betöltöm.


TERVSZERŰ GENERÁCIÓ-VÁLTÁS
Dr. Duha Gabriella levele
Amint azt bizonyára Önök közül már sokan tudják 2006. február 1-től megváltam a PHOENIX Pharma Rt. igazgatóságának elnöki posztjától és helyemet Dr. Küttel Sándor, eddigi kereskedelmi igazgató vette át. Ezzel egyrészt lezárult egy tervszerű generáció váltás a PHOENIX-nél, másrészt viszont a folyamatosság jegyében változatlanul magyar gyógyszerészi vezetéssel működik tovább a cég.