Híreink - 2008

A mi emlékérmesünk - Heideckerné Bártfay Edit
Ez a beszélgetés nagyon nehezen született meg. Az év végi elfoglaltság mellett azért is, mert a kitüntetett, születésétől fogva szerény ember. 2008. december 22.

40 éves a soproni patikamúzeum
1968. június 11. Sopron, a műemlékekben gazdag város, újabb idegenforgalmi nevezetességgel bővült. Megnyílt az ország első patikamúzeuma, az Angyal Gyógyszertár helyén. Innen kapta az Angyal Patikamúzeum nevet. Ezt a kerek évfordulót ünnepeltük meg 2008. szeptember 19-én.
2008. november 11.

PHOENIX továbbképzések 10 év tükrében
A továbbképzési programunk vezetője Dr. Gombos Margit Anna. A legutóbbi 10 évről kérdeztük őt magát és dr. Küttel Sándort a PHOENIX Pharma Zrt. igazgatóságának elnökét. 2008. július 3.

Visszatekintés a XLIII. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre
A Rozsnyay Mátyás Emlékverseny történetéről, szervezéséről, múltjáról és az idei, nevezetesen a negyvenharmadik emlékversenyről dr. Erdei Ottiliát a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság tudományos rendezvényi főtitkárhelyettesét kérdeztük. 2008. április 24.

Interjú dr. Küttel Sándorral
Dr. Küttel Sándort, a PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. kereskedelmi igazgatóját, az igazgatóság elnökét kérdezzük a cég ún. Szimpatika kezdeményezéséről és a tavaly életbe léptetett gyógyszer-gazdaságossági törvény hatásairól a gyógyszer-kereskedelemre. 2008. április 24.