Oláh Jánosra emlékezünk

Megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy 2012. szeptember 14-én életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Oláh János, a PHOENIX Pharma Zrt. Győri Kereskedelmi Központ raktárvezetője.

János 2006-ban csatlakozott a PHOENIX csapatához. Megbízható, lelkiismeretes munkatársat; kiváló, fegyelmezett vezetőt vesztettünk el, akinek kezdeményező-készsége és a PHOENIX iránti feltétlen lojalitása példamutató volt mindannyiunk számára. Beosztottjai, felettesei becsülték, tisztelték és szerették őt. Hat év alatt sokat tett a raktár korszerűsítéséért, a gyógyszer-szállítás még pontosabbá tételéért; magas színvonalú tevékenysége nagymértékben hozzájárult a telephely pozitív megítéléséhez, vevőink elégedettségéhez. Pályája során, munkaköréből és jelleméből fakadóan mindig kereste a kihívásokat, sokszor a járatlan utat járva. A háttérben alkotva számos olyan dolog létrehozásában vállalt fontos szerepet, amelyek a mai napig meghatározóak a Győri Kereskedelmi Központ életében.

olah janos rip

Karakterét vidámság, nyíltság jellemezte. Sosem pihent, minden pillanatban alkotni akart. Munkatársai kollegialitásáért, emberségéért, vidám, mindig optimista életszemléletéért szerették.


Fájdalmas minden búcsú, de mérhetetlenül fájdalmas, ha olyan ember távozik közülünk élete derekán, akinek még megvalósítandó álmai voltak.

János elvesztésével egy csodálatos emberélet szakadt félbe. Nagyon jó embert, barátot, kollégát vesztettünk el. Emlékezetünkben örökké megőrizzük, és most a legnagyobb tisztelettel búcsúzunk Tőle.

Nyugodj békében János!